Wed. Mar 29, 2023
ћирилица /latinica

Decenija postojanja bez proslave, novac za Miloševo liječenje

Izvor: Filter

“T-Combat Team” osnovan je prije tačno deset godina. Na današnji dan 2013. održan je prvi trening u klubu koji se tada zvao Klub borilačkih vještina “Kobra”.

Iz kluba podsjećaju da je na prvom treningu bilo 11 članova koji su izrazili želju da se bave kik boksom.

“Od prvog dana, pa sve do danas članovi kluba nižu samo uspjeh za uspjehom. Više od 450 članova je prošlo kroz naš klub u ovih 10 godina i mnogi od njih su postali jako uspješni i zreli ljudi u svim oblastima života na šta smo posebno ponosni”, navode iz kluba.

Do sada su osvojili više od 1100 medalja i više od 30 pehara sa svih nivoa takmičenja u svijetu. Imaju i dvije svjetske medalje – Miljan Kovačević 2016. Dablin i Lazar Radulović 2022. Lido di Jesolo.

Klub je izrodio mnogo bivših i sadašnjih šampiona Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Balkana, mnogih evropskih i svjetskih kupova.

Iz “T-Combat Team”-a obavještavaju članove, simpatizere, sponzore i prijatelje kluba da planirane proslave povodom značajnog jubileja neće biti.

“Na današnji dan, koji je poseban po deceniji uspješnog rada, donijeli smo jednu odluku.
Budući da smo imali u planu svečano obilježiti 10 godina postojanja, te nagraditi i spomenuti sve zaslužne članove kluba, prijatelje, sponzore i donatore bez kojih bi sve ovo bilo mnogo teže, Upravni odbor kluba je jednoglasno donio odluku da umjesto svečane organizacije i slavlja sav novac koji bi bio utrošen, preusmjerimo za liječenje našeg sugrađanina Miloša Božovića”, saopšteno je iz kluba.

Nama je, poručuju sportisti, slavlje u klubu svakog dana na treningu kao i posle svake uzete medalje.

“Taj novac koji bi utrošili u cijelu organizaciju svega, zasigurno će puno bolje biti utrosen za liječenje jednog mladog života koji se već godinama lavovski bori sa svime što ga je u životu snašlo”, saopšteno je iz kluba.

Kako je najavljeno, “T-Combat Team” će uskoro organizovati i štafetno trčanje članova, kako bi se za Miloša prikupila dodatna sredstva.

Filter 2019