Mon. Mar 20, 2023
ћирилица /латиница

Деценија постојања без прославе, новац за Милошево лијечење

Извор: Филтер

“T-Combat Team” основан је прије тачно десет година. На данашњи дан 2013. одржан је први тренинг у клубу који се тада звао Клуб борилачких вјештина “Кобра”.

Из клуба подсјећају да је на првом тренингу било 11 чланова који су изразили жељу да се баве кик боксом.

“Од првог дана, па све до данас чланови клуба нижу само успјех за успјехом. Више од 450 чланова је прошло кроз наш клуб у ових 10 година и многи од њих су постали јако успјешни и зрели људи у свим областима живота на шта смо посебно поносни”, наводе из клуба.

До сада су освојили више од 1100 медаља и више од 30 пехара са свих нивоа такмичења у свијету. Имају и двије свјетске медаље – Миљан Kовачевић 2016. Даблин и Лазар Радуловић 2022. Лидо ди Јесоло.

Клуб је изродио много бивших и садашњих шампиона Републике Српске, Босне и Херцеговине, Балкана, многих европских и свјетских купова.

Из “T-Combat Team”-а обавјештавају чланове, симпатизере, спонзоре и пријатеље клуба да планиране прославе поводом значајног јубилеја неће бити.

“На данашњи дан, који је посебан по деценији успјешног рада, донијели смо једну одлуку.
Будући да смо имали у плану свечано обиљежити 10 година постојања, те наградити и споменути све заслужне чланове клуба, пријатеље, спонзоре и донаторе без којих би све ово било много теже, Управни одбор клуба је једногласно донио одлуку да умјесто свечане организације и славља сав новац који би био утрошен, преусмјеримо за лијечење нашег суграђанина Милоша Божовића”, саопштено је из клуба.

Нама је, поручују спортисти, славље у клубу сваког дана на тренингу као и после сваке узете медаље.

“Тај новац који би утрошили у цијелу организацију свега, засигурно ће пуно боље бити утросен за лијечење једног младог живота који се већ годинама лавовски бори са свиме што га је у животу снашло”, саопштено је из клуба.

Како је најављено, “T-Combat Team” ће ускоро организовати и штафетно трчање чланова, како би се за Милоша прикупила додатна средства.

Filter 2019