Sun. May 19, 2024
ћирилица /латиница

Ветерани играли за Милоша Божовића

Извор: Глас Српске

Фудбалски ветерани Бијељине показали су своју хуманост и одиграли су меч на којем су прикупили 6.246,35 конвертибилних марака за лијечење Милоша Божовића, младог голмана Славије из Источног Сарајева.

Стари мајстори су осим великог срца показали и завидно фудбалско умијеће па су гледаоци могли да уживају у одличним потезима а посебно је бриљирао Бранислав Крунић који је био гост екипе “Зекини пријатељи”, за коју је играо и бивши бундес играч Бранислав Бајић, те нападач Црвене звезде Драган Мићић.

У екипи Бијељине била су добро позната и драга лица семберској публици, а стријелци су били Крбањевић и Зеленовић.

Зекини пријатељи – Максимовић, Хујдуровић, Бајић, Ковачевић, Балабан, Обадовић, Махалбашић, Крунић, Васић, Мићић, Зарић.

Ветерани Бијељине – Бодирога, Ђокић, Трифковић, Анђелић, Јевтић, Марковић, Савић, Новаковић, Тодоровић, Пивач, Крбањевић, Зеленовић, Вујић, Лукић, Вићановић, Љубојевић.

Организатори се од срца захваљују сваком гледаоцу, бројним фирмамама као и Дејану Јовељићу који је значајном куповином улазница помогао акцију.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com