Sat. Jun 22, 2024
ћирилица /латиница

Уручене награде побједницима фото конкурса “Зима кроз призму празника”

Фото: Општина Источно Ново Сарајево

Извор: Филтер

Замјеник начелника општине Источно Ново Сарајево, Александар Костовић, данас је уручио пригодне поклоне за награђене на фото конкурсу “Зима кроз призму празника”.

Прва награда у износу од 200 КМ припала је фотографији под називом “Претпразнично вече”, аутора Анастасије Вулетић.

Награду са највише гласова публике у износу од 150 КМ под називом “Искра светости”, освојила је Теа Сенић, која је за ову фотографију добила је и другу награду жирија у износу од 150 КМ.

Трећа награда у износу од 100 КМ припала је фотографији под називом “Мили српски бадњаче, ти наш стари рођаче”, аутора Ведрана Плакаловића.

Избор најбољих фотографија вршен је онлајн гласањем и оцјеном стручног жирија. Једну награду добила је фотографија са највише гласова публике, а три награде је додијелио стручни жири у саставу Рајко Паштар фотограф, Милош Поповић академски сликар, Предраг Крстовић фотограф и Игор Ђокановић начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности општине Источно Ново Сарајево.

Традиционални зимски фото конкурс поводом манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“ и ове године организовала је Општинска управа у сарадњи са Културним центром Источно Сарајево.

Изложба радова биће организована током ове године.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com