Mon. Mar 27, 2023
ћирилица /латиница

Скоко именован за вршиоца дужности директора РиТе Гацко

Извор: РТРС

На данашњој сједници Надзорног одбора зависног предузећа Рудника и Термоелектрана Гацко, Максим Скоко, именован је за вршиоца дужности директора овог предузећа.

Како наводе из СПС-а, Рудник и Термоелектрана Гацко представљају велики систем у енергетском систему Републике Српске, у којем је потребно додатно увођење реда, дисциплине и одговорности.

– Стручној јавности је познато да је Скоко један од водећих стручњака у области енергетике те да је као дипломирани инжењер електротехнике прошао пут од инжењера у производњи, преко вишегодишњег веома успјешног руковођења Термоелектраном “Гацко”, до члана управе ЕРС – и то извршни директор Електропривреде за техничке послове, извршни директор Електропривреде за јавно снадбјевање – истичу у СПС.

Подсјећања ради, Максим Скоко је народни посланик у Народној скупштини Републике Српске, један од оснивача и потпредсједник Социјалистичке партије Српске -СПС, која је на посљедњим Општим изборима први пут изашла самостално пред грађане са својим програмом и постала парламентарна партија са три народна посланика и делегатом у Вијећу народа.

Filter 2019