Tue. Mar 28, 2023
ћирилица /латиница

Подсјећање на актуелне радове на путевима, могуће гужве

Извор: Филтер

На путевима у РС саобраћај се одвија се по сувом и мјестимично влажном коловозу, а поледица је у јутарњим часовима могућа на дионицама у вишим планинским предјелима. Из АМС РС возачима скрећу пажњу и на учестале одроне. Подсјећају и на актуелне радове.

До 23. априла. на магистралном путу М-111 дионица Добро Поље-Миљевина, долазиће до измјене у режиму саобраћаја, а на овој дионици у току је постављање расвјете у тунелу “Сијерачке стијене”.

Гужве су могуће на магистралном путу М-114 граница РС/ФБиХ Лапишница-Љубогошта. Због радова у тунелу “Чељиговићи”, до 28. фебруара измијењен је режим у одвијању саобраћаја на поменутој дионици.

Због активираног клизишта, саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком.

Због бројних одрона и опасности од клизишта,на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен. 

У информативној служби АМС РС, у употреби је посебан број “возачке солидарности” – 066/823-000 – на који возачи могу да пошаљу СМС поруку и обавијесте дежурне раднике Информативно-диспечерског центра АМС РС о ванредним застојима, саобраћајним незгодама или другим проблемима на путу.

Filter 2019