Sun. May 26, 2024
ћирилица /латиница

Шеховац: Ускоро изградња новог објекта Полицијске управе Источно Сарајево

Фото: katera.news

Извор: Срна

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац најавио је да би у наредним данима, уз подршку Министарства унутрашњих послова односно Владе Републике Српске, на Палама требало да почне изградња модерне зграде Полицијске управе Источно Сарајево. Он је истакао да ће у изградњи овог објекта учествовати и општина Пале.

“У оквиру њега биће смјештене и организационе јединице – Полицијска станица Пале, Полицијска станица за безбједност саобраћаја и Јединица жандармерије”, рекао је Шеховац на конференцији за новинаре на Палама на којој су представљени резултата рада за прошлу годину.

Шеховац је навео и да видео-надзор који је постављен на подручју града Источно Сарајево даје добре резултате по питању стања безбједности, рјешавања кривичних дјела, нарушавања јавног реда и мира, саобраћајних незгода.

Он је навео да ће се, у сарадњи са градом Источно Сарајево и општинама, систем видео-надзора ширити.

“Урађени су и припремљени одређени елаборати. Циљ је побољшање стања безбједности на подручју Полицијске управе Источно Сарајево”, рекао је Шеховац.

Kада је ријеч о стационарним радарима, Шеховац је рекао да ће јавност бити упозната када почну са радом, те да се нада да ће то бити ускоро.

Шеховац је стање безбједности на подручју Управе оцијенио као задовољавајуће.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com