Tue. Mar 21, 2023
ћирилица /латиница

Четири особе отеле мушкарца у Сарајеву па ухапшене на Палама

Извор: Филтер

Јуче је Полицијској управи Центар у Сарајеву пријављено је да су на подручју општине Центар, непознате особе отеле мушкарца Е. Р. из Сарајева.

Како преносе сарајевски медији, о томе је обавијештен дежурни тужилац Kантоналног тужилаштва Kантона Сарајево.

Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП-а KС, дошли су до сазнања о четири мушке особе које се могу довести у везу с извршењем овог дјела, те су оперативним радом лоцирани на подручју Пала, преноси портал Кликс.

Отмица је расвијетљена захваљујући успјешној сарадњи између МУП-а KС, KПЗ- а Сарајево и ПУ Источно Сарајево.

У сарадњи с полицијским службеницима из Полицијске управе Источно Сарајево ухапшени су Ј.Б. (1987), М.K (1990), А.С. (1976) и А.Ф. (1987), сви из Сарајева.

Синоћ око 23.50 часова, полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Управе полиције KС су од полицијских службеника ПС Пале преузели ухапшене због основа сумње да су починили кривично дјело отмице.

Истовремено, полицијски службеници су пронашли Е. Р. који је саслушан у својству свједока.

Како незванично сазнаје Аваз, полиција је расвијетлила отмицу осуђеника Ениса Резаковића из Сарајева.

“Резаковић је јуче отпуштен из KПЗ-а Сарајево гдје је издржао казну затвора. Њега је испред затвора чекала женска особа Р. Е., али су је претекли отмичари. Енис није далеко отишао, јер га је одмах пресрео Јасмин Рајковић звани “Деба”, те присилио да уђе у Голф на оближњем паркингу. Жена је почела да галами покушавајући да заустави возило у којег су стрпали Ениса, али су је отмичари отјерали уз пријетње. Она је одмах алармирала полицију”, пише Аваз.

Filter 2019