Sat. Apr 20, 2024
ћирилица /latinica

Pronađena droga, jedna osoba uhapšena

Izvor: Filter

Policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža pronašli su spid i ekstazi kod tri osobe. Kako je potvrđeno, jedna osoba je uhapšena, dok su dvije dobile prekršajni nalog.

Policija je drogu pronašla 17. januara oko 14.10 časova, pri kontroli osoba koje su se nalazile u parkiranom automobilu u ulici Srpskih vladara.

Tada su uočili da A.H. iz Novog Grada, Kanton Sarajevo i J.H. iz Hadžića kako konzumiraju bijelu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, dok je kod N.S. iz Hadžića pronađena i oduzeta pvc kesica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid. Pronađeno je 7,7 grama te droge, kao i dvije tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi.

Osobama A.H. i J.H. uručen je prekršajni nalog po prekršaju „Konzumiranje opojne droge“, dok je N.S. uhapšen.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu te će protiv lica N.S. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com