Thu. Jun 13, 2024
ћирилица /латиница

Пронађена дрога, једна особа ухапшена

Извор: Филтер

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа пронашли су спид и екстази код три особе. Како је потврђено, једна особа је ухапшена, док су двије добиле прекршајни налог.

Полиција је дрогу пронашла 17. јануара око 14.10 часова, при контроли особа које су се налазиле у паркираном аутомобилу у улици Српских владара.

Тада су уочили да А.Х. из Новог Града, Кантон Сарајево и Ј.Х. из Хаџића како конзумирају бијелу прашкасту материју која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, док је код Н.С. из Хаџића пронађена и одузета пвц кесица са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид. Пронађено је 7,7 грама те дроге, као и двије таблете које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу екстази.

Особама А.Х. и Ј.Х. уручен је прекршајни налог по прекршају „Конзумирање опојне дроге“, док је Н.С. ухапшен.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву те ће против лица Н.С. бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Омогућавање уживања опојних дрога“.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com