На Палама отворена “Сњежна чаролија”

Извор: Срна

У Олимпијском парку на Палама вечерас је отворена манифестација “Сњежна чаролија”, у оквиру које је организовано еколошко клизалиште, маскоте, ватромети, те постављене зимске кућице са различитим садржајима.
Директор Туристичке организације града Источно Сарајево Игор Иконић рекао је
новинарима да су овакве манифестације важне, да Пале као највећа општина у саставу града Источно Сарајево са највећим туристичким потенцијалом заслужују да буду у првом плану, те да “Сњежна чаролија” доказује да је тако.

Он је навео да су посјетиоци вечерас уживали у музичким и плесним наступима, у бесплатном куваном вину и чају.

Иконић је додао да током манифестације, до недјеље, 22. јануара, госте очекују маскирање и балонско моделирање, кабине за сликање, као и чувене кабине за видео-активације, те спортски дани и зимска зумба журка.

Он је истакао да ће бити уприличене и одређене хуманитарне акције са уличним свирачем, као и представе у сарадњи са Студентским позориштем Пале.

Предсједник Скупштине општине Пале Стефан Стајчић изразио је задовољство што се на паљанско шеталиште поново вратила “Сњежна чаролија”, једна од важнијих манифестација које могу да понуде како суграђанима, тако и туристима којих је из године у годину све више у локалној заједници.

Стајчић је позвао све суграђане да сутра дођу у Олимпијски парк на Палама и заједно прославе православну Нову годину уз концерт Бориса Режака и предгрупе “Нео стерео”.

Шеф Туристичког инфо-центра Пале Драган Јакић изразио је наду да ће манифестација постати традиционална, те да ће суграђани и туристи наредних 10 дана уживати у културном, забавном, спортском програму.

Према његовим ријечима, циљ је промовисање туристичких, забавних и других потенцијала и садржаја које нуди општина Пале, али и привлачење туриста у овај град.

Манифестацију организује Туристичка организација града Источно Сарајево у сарадњи са општином Пале и Туристичким инфо-центром Пале.

Filter 2019