Fri. Jun 9, 2023
ћирилица /latinica

Luka Marković najbolji student društvenih nauka u Srpskoj

Izvor: Filter

Luka Marković, student četvrte godine Ekonomskog fakulteta Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu, prvorangiran je na konačnoj rang listi za dodjelu prestižnih stipendija Fonda „Dr Milan Jelić“ za studente prvog ciklusa studija društvenih nauka u akademskoj 2022/2023 godini.

Prilikom rangiranja ostvario je ukupno 103,20 bodova, zahvaljujući prosječnoj ocjeni od 9,92 ostvarenoj u toku cjelokupnog studiranja.

Na konkurs za stipendije Fonda „Dr Milan Jelić“ mogu se prijaviti studenti sa prebivalištem u Republici Srpskoj, a koji su ostvarili najviše prosjeke ocjena u različitim oblastima nauka, uključujući javne i privatne visokoškolske ustanove. 

Student koji se nalazi na vrhu ove liste sa pravom se može smatrati najboljim studentom prvog ciklusa studija u oblasti društvenih nauka u Republici Srpskoj u akademskoj 2022/2023 godini.

“Kolege, nastavnici i saradnici Ekonomskog fakulteta Pale čestitaju kolegi Luki Markoviću na postignutom izuzetnom uspjehu, te mu žele uspješnu realizaciju svih njegovih akademskih i profesionalnih ciljeva u nastavku školovanja. Takođe, pozivamo sve naše studente da slijede ovaj pozitivan primjer, svakodnevno razvijajući i nadograđujući svoja znanja i vještine”, saopštili su sa ovog fakulteta.

Filter 2019