Лука Марковић најбољи студент друштвених наука у Српској

Извор: Филтер

Лука Марковић, студент четврте године Економског факултета Пале Универзитета у Источном Сарајеву, прворангиран је на коначној ранг листи за додјелу престижних стипендија Фонда „Др Милан Јелић“ за студенте првог циклуса студија друштвених наука у академској 2022/2023 години.

Приликом рангирања остварио је укупно 103,20 бодова, захваљујући просјечној оцјени од 9,92 оствареној у току цјелокупног студирања.

На конкурс за стипендије Фонда „Др Милан Јелић“ могу се пријавити студенти са пребивалиштем у Републици Српској, а који су остварили највише просјеке оцјена у различитим областима наука, укључујући јавне и приватне високошколске установе. 

Студент који се налази на врху ове листе са правом се може сматрати најбољим студентом првог циклуса студија у области друштвених наука у Републици Српској у академској 2022/2023 години.

“Колеге, наставници и сарадници Економског факултета Пале честитају колеги Луки Марковићу на постигнутом изузетном успјеху, те му желе успјешну реализацију свих његових академских и професионалних циљева у наставку школовања. Такође, позивамо све наше студенте да слиједе овај позитиван примјер, свакодневно развијајући и надограђујући своја знања и вјештине”, саопштили су са овог факултета.

Filter 2019