Затварање улица најављено у 12.00 али саобраћај већ забрањен

Извор: Филтер

Поводом обиљежавања Дана Републике Српске, током припрема и свечаног дефилеа најављене су привремене измјене у одвијању саобраћаја.

На захтјев Полицијске управе, а по одобрењу ресорног одјељења Града Источно Сарајево, утврђен је распоред затварања улица о коме су грађани већ обавијештени.

За данас је било најављено затварање од 12.00 часова, али већ и прије 11.00 возачи нису могли проћи улицама за које је затварање најављено.

По распореду, затварање би данас требало трајати до 16.00 часова.

Подсјећамо, забрана саобраћаја односи се улицу Стефана Немање (од раскрснице са улицом Војводе Радомира Путника па до раскрснице са Дечанском улицом), дио те улице од раскрснице са улицом Стефана Немање до раскрснице са улицом Прве сарајевске бригаде, као и на улицу Прве сарајевске бригаде (од раскрснице са Дечанском улицом до раскрснице са Спасовданском улицом).

Измјена се односи и на дио Спасовданске улице (од раскрснице са улицом Пррве сарајевске бригаде до раскрснице са улицом Стефана Немање), те на дио улице Војводе Радомира Путника (од раскрснице са улицом Змај Јовина до раскрснице са Карађорђевом улицом, наспрам мотела “Вељине”).

Filter 2019