Запаљен мерцедес, у пожару оштећена још три аутомобила

Извор: Филтер

Из ПУ Источно Сарајево саопштено је да се предузимају све неопходне мјере и радње са циљем расвјетљавања кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари, а у вези са паљењем аутомобила у улици Јована Дучића.

Подсјећамо, јутрос око 4.30 Полицијској станици Источно Ново Сарајево пријављено је да у улици Јована Дучића, гори један путнички аутомобил.

Припадници Ватрогасне јединице града Источно Сарајево санирали су пожар у којем су ватром оштећена још три возила која су се налазила поред запаљеног возила.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу оштећење и одузимање туђе ствари.

“Полицијски службеници у присуству судског вјештака извршили су увиђај на лицу мјеста и под надзором Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву предузимају мјере и радње на проналску извршиоца овог кривичног дјела”, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Како је раније објављено, запаљен је аутомобил марке мерцедес МЛ, у власништву Александра Сладоја, одборника у Скупштини Општине Источно Сарајево, који је недавно напустио ДНС.

Filter 2019