Mon. Feb 6, 2023
ћирилица /latinica

Javni poziv za sportske klubove i sportska udruženja za dodjelu sredstava

Foto: Opština Istočna Ilidža

Izvor: Filter

Opština Istočna Ilidža objavila je Javni poziv za sportske klubove i sportska udruženja da dostave zahtjeve za dodjelu sredstava iz granta budžeta predviđenog za sport.

Pozivaju se sportski klubovi i sportska udruženja da dostave izvještaj o radu za 2022. godinu kao i popunjene aplikacije, u cilju praćenja i sagledavanja stanja sporta u opštini Istočna Ilidža, te planiranja budžetskih sredstava za 2023. godinu.

“Klubovi koji ne dostave potrebanu dokumentaciju za dodjelu sredstava, kao i oni klubovi koji ne dostave dokumentaciju za pravdanje utrošenih sredstava iz prethodne godine, neće ući u raspodjelu sredstava za 2023. godinu,” saopštili su iz ove Opštine.

Obrasci-aplikacije za dodjelu sredstava i za pravdanje utrošenih sredstava se mogu preuzeti u opštini Istočna Ilidža u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti.

Rok za podnošenje aplikacija je 16. januar.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično u šalter salu Opštine ili putem pošte na adresu Opština Istočna Ilidža, Vojvode Radomira Putnika broj 2 ,71123 Istočno Sarajevo sa naznakom „Za javni poziv“.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Za sve detaljne informacije pozvati broj telefona 057/316-026, Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti opštine Istočna Ilidža.

Cijeli tekst Javnog poziva sa uslovima za dobijanje podsticaja biće obavljen na internet stranici www.istocnailidza.net

Filter 2019