Јавни позив за спортске клубове и спортска удружења за додјелу средстава

Фото: Општина Источна Илиџа

Извор: Филтер

Општина Источна Илиџа објавила је Јавни позив за спортске клубове и спортска удружења да доставе захтјеве за додјелу средстава из гранта буџета предвиђеног за спорт.

Позивају се спортски клубови и спортска удружења да доставе извјештај о раду за 2022. годину као и попуњене апликације, у циљу праћења и сагледавања стања спорта у општини Источна Илиџа, те планирања буџетских средстава за 2023. годину.

“Клубови који не доставе потребану документацију за додјелу средстава, као и они клубови који не доставе документацију за правдање утрошених средстава из претходне године, неће ући у расподјелу средстава за 2023. годину,” саопштили су из ове Општине.

Обрасци-апликације за додјелу средстава и за правдање утрошених средстава се могу преузети у општини Источна Илиџа у Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности.

Рок за подношење апликација је 16. јануар.

Пријаве са потребном документацијом доставити лично у шалтер салу Општине или путем поште на адресу Општина Источна Илиџа, Војводе Радомира Путника број 2 ,71123 Источно Сарајево са назнаком „За јавни позив“.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

За све детаљне информације позвати број телефона 057/316-026, Одјељење за привреду и друштвене дјелатности општине Источна Илиџа.

Цијели текст Јавног позива са условима за дoбијање подстицаја биће обављен на интернет страници www.istocnailidza.net

Filter 2019