У Источном Сарајеву без организованог дочека Нове године на отвореном

Извор: Срна

На подручју града Источно Сарајево ове године неће бити дочека Нове године на отвореном, али ће бити организован у угоститељским објектима и ресторанима.
Дочек Нове године традиционално ће бити организован у Ски-центру “Равна планина” Пале, на Јахорини у многим хотелима чији су смјештајни капацитети попуњени.

Директор Туристичке организације града Источно Сарајево Игор Иконић рекао је да традиционално највише интересовања гости показују за Јахорину, која увијек предњачи када је дочек Нове године у питању, иако ће у 2023. годину ући без снијега који је у претходним сезонама употпуњавао новогодишњи амбијент.

“Чињеница да је недостатак снијега утицао да на нашој дестинацији имамо мањи број гостију него што је то било претходних сезона у овом периоду, свакако неће утицати на одличан провод који је загарантован у најлуђој ноћи”, додао је Иконић.

Према његовим ријечима, осим домаћих, структуру гостију углавном чине гости из Србије, Црне Горе, Хрватске, Словеније.

Иконић додаје да ће Туристичка организација града Источно Сарајево у оквиру манифестације “Сњежна чаролија” на Палама организовати дочек православне Нове године на отвореном уз наступ Бориса Режака.

Filter 2019