Убијен мушкарац у Бањалуци; Блокирани излази из града

Извор: РТРС, Независне новине

На бензинској пумпи у бањалучком насељу Борик, код Тржног центра Меркатор, пронађено је тијело мушкарца.ијело мушкарца пронашао је радник пумпе, а на мјесто догађаја изашли су полиција и Хитна помоћ. Полиција обезбјеђује мјесто догађаја и не дозвољава никоме да приђе.

Тијело мушкарца пронашао је радник пумпе, а на мјесто догађаја изашли су полиција и Хитна помоћ. Полиција обезбјеђује мјесто догађаја и не дозвољава никоме да приђе.

“Независне” незванично сазнају да је младић А.Б. (28) насмрт избоден.

Бањалучкој Полицијској управи пријављено је вечерас да се код бензинске пумпе на Булевару српске војске у Бањалуци налази тијело мушкарца.

– Полицијској управи Бањалука око 19.40 сати пријављено је да се на бензинској пумпи налази лице које не даје знаке живота. Поступајући по пријави службеници су изашли на мјесто догађаја и пронашли мушко лице које не даје знаке живота. Предузимају се све мјере и радње на утврђивању чињеница – потврђено је у ПУ Бањалука

Полиција предузима све мјере и радње у циљу утврђивања околности ове пријаве, а такође је и блокирала излазе из града, а полицијски службеници наоружана дугим цијевима претресају возила у више насеља.

Filter 2019