Tue. Jun 25, 2024
ћирилица /latinica

Sokolac: Paketići za djecu iz specijalnog odjeljenja

Izvor: Srna

Savjet učenika Srednjoškolskog centra „Vasilije Ostroški“ na Sokocu prikupili su 655 KM za paketiće i pomoć djeci iz specijalnog odjeljenja sa poteškoćama u razvoju Osnovne škole „Sokolac“.

Predsjednik Savjeta učenika Milica Tešanović rekla je novinarima da se akcija „Jedan slatkiš, jedno dijete“ u Srednjoškolskom centru organizuje već nekoliko godina.

Ona je navela da je od prikupljenog novca pripremljeno pet novogodišnjih paketića u vrijednosti po 30 KM, a njihovim roditeljima uručeni su novčani pokloni od po 100 KM.

Tešanovićeva je izrazila zadovoljstvo zbog uspjeha ove humanitarne akcije i nadu da će biti još novih projekata, te zahvalila svima za pomoć u realizaciji ove ideje.

Iz specijalnog odjeljenja sa poteškoćama u Osnovnoj školi „Sokolac“ podsjetili su da je lokalna Narodna biblioteka za djecu iz ovog odjeljenja u srijedu organizovala kreativnu radionicu, druženje sa Djeda Mrazom i obezbijedila novogodišnje paketiće za predstojeće praznike.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com