Wed. Feb 1, 2023
ћирилица /latinica

Rezultati ankete: Zatvoreni bazen dobio više glasova

Izvor: Filter

Nakon što je rukovodstvo Opštine Istočno Novo Sarajevo pozvalo građane da se u anketi izjasne o tome da li više podržavaju izgradnju otvorenog ili zatvorenog bazena, jasno je da zatvoreni bazen ima veću podršku.

Kako je saopšteno iz Opštine, glasalo je 2.233 građana od kojih je 1.177, odnosno 52,7% glasalo za zatvoreni bazen, dok je 1.056, odnosno 47,3% glasalo za otvoreni bazen.

“Nakon detaljnog iščitavanja i prijedloga koji su pristigli uz anketu, Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo odlučila je početi pripreme za izradu projekata i za otvoreni i zatvoreni bazen. Po izradi glavnih projekata i procjeni troškova, javnosti će biti predočeno koliki je vremenski period realizacije planiranog, jer smo svi svjesni da zaista veliki troškovi i ogroman obim posla uslovljavaju nemogućnost završetka u jednoj godini”, naveo je načelnik Opštine Jovan Katić.

On je naglasio da je u pitanju višegodišnji projekat, koji će se realizovati u što skorijim etapama, uz izgradnju prvo otvorenog, a potom i manjeg zatvorenog bazena.

“Svjesni smo da je veliki projekat pred nama i da je ovo krupan zalogaj za jednu lokalnu zajednicu, ali daćemo sve od sebe da realizujemo zamišljeno, jer su želje i potrebe naših stanovnika najvažnije”, poručio je Katić.

Filter 2019