Wed. Feb 1, 2023
ћирилица /latinica

Pale: Moto Mrazevi tradicionalno obradovali mališane

Izvor: Srna

Članovi Moto-kluba „Pale“ podijelili su juče 700 paketića za mališane sa područja opštine Pale, kako bi im uljepšali novogodišnje praznike.

Paketići su podijeljeni djeci iz Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“, djeci iz ugroženih porodica, iz obdaništa „Cvrčak“, „Bambi“, iz paljanskih naselja Luke, Koran, Stara stanica, ali i prolaznicima.

Predsjednik Moto-kluba „Pale“ Dejan Simanić izjavio je novinarima da je ovo tradicionalna akcija, koju organizuju već sedmu godinu.

„Ukupno smo podijelili 700 paketića, koje su članovi Kluba obezbijedili iz vlastitih sredstava, te sredstava koje doniraju prijatelji Kluba. Djeca se uvijek obraduju motorima, koji im svaki put izmame osmijeh, zbog čega su presrećni“, istakao je Simanić.

Prema njegovim riječima, Klub podržava mnogo humanitarnih akcija, pa će tako biti i u narednom periodu, kada će za šest socijalno-ugroženih porodica obezbijediti prigodne pakete i uljepšati im božićne praznike.

Moto-klub „Pale“ broji više od 20 članova.

Cilj bajkera je promocija i unapređenje motociklizma kao sporta, promocija bezbjednog upravljanja dvotočkašima, privlačenje novih članova, zajednička putovanja, humanitarni rad, odlasci na moto-skupove.

Filter 2019