“Звијезда туризма БиХ” Градској туристичкој организацији Источног Сарајева

Извор: Срна

Награда “Звијезда туризма БиХ” за 2021. годину коју је освојила Туристичка организација града Источно Сарајево представља додатни подстрек за даљи рад на унапређењу туристичке понуде Источног Сарајева, рекао је директор ове организације Игор Иконић.

Иконић је нагласио да је то потврда исправног рада и стратешког улагања у развој туризма на подручју Источног Сарајева.

– Хвала свима који су допринијели да освојимо ову награду – истакао је Иконић, који је преузео награду, додијељену у категорији Туристичка организација.

Он је додао да су награде додјељиване у 10 категорија, саопштено је из Туристичке организације града Источно Сарајево.

Иконић је нагласио да награде у туризму јачају углед и препознатљивост бренда на локалном и интернационалном нивоу, јачају повјерење партнера, мотивишу на додатни рад, привлаче таленте и квалитетну радну снагу, те отварају могућности умрежавања и нових партнерстава.

“Звијезда туризма БиХ” је награда коју Привредна комора Федерације БиХ /ФБиХ/ у сарадњи са Привредном комором Републике Српске и уз подршку пројекта УСАИД-а додјељује за изврсност у индустрији туризма у БиХ.

Комисија за избор, састављена од стручњака из привредних комора ФБиХ, Републике Српске и академске заједнице, посебни јњ водила рачуна о критеријумима: однос цијене и квалитета, примјена најновијих стандарда у туризму, спој модерних и традиционалних елемената понуде, квалитет примјене елемената интегрисане маркетиншке комуникације.

Награде “Звијезда туризма БиХ” у 10 категорија уручене су синоћ у хотелу “Хилс” у Сарајеву.

Filter 2019