Tue. Jun 25, 2024
ћирилица /латиница

Анђела Јоксимовић, мис Републике Српске: Модна писта моја је слобода

Извор: Глас Српске/Милош Васиљевић

Анђела Јоксимовић окитила се ласкавом титулом најљепше дјевојке у Бијељини, гдје је понијела круну мис Републике Српске. Моделинг је њена љубав још од малих ногу, а не крије да је модна писта мјесто гдје се најслободније осјећа.

Млада Требињка, ученици трећег разреда Гимназије “Јован Дучић”, наглашава за “Глас” да ће јој та семберска ноћ остати у лијепом сјећању до краја живота, уткана посебним словима.

У конкуренцији од 30 дјевојака Јоксимовићева је изабрана за најљепшу, што је код ње изазвало посебну емоцију.

– Још се нису слегли утисци када сам у Бијељини изабрана за мис Републике Српске. Велика је то ствар, тај осјећај тешко је описати, јер су све дјевојке биле лијепе на свој начин – казала је Јоксимовићева.

И док њене вршњакиње бирају спорт или неки други вид забаве или хобија, Јоксимовићева није имала дилему, по приоритетима мода је у њеном животу на првом мјесту, па све друго.

– Од дјетињства се бавим моделингом, тачније већ од своје треће године. Имала сам прилику и раније да ходам модном пистом, бавила сам се и плесом, глумом и пјевањем – рекла је Јоксимовићева.

Према њеним ријечима, посвећеност и свакодневан рад на себи, уз љепоту али и самопоуздање, добитна је комбинација за долазак до успјеха, а она је на добром путу.

 – На писти се осјећам најбоље, јер то ме испуњава, то је моја слобода. Прелијеп је осјећај када добијете аплауз, када сте окружени таквим људима и атмосфером – испричала је она.

Полако се већ спрема за такмичење, а идуће које је чека је такмичење на државном нивоу БиХ. Свјесна конкуренције, поново има своја очекивања.

– То је такмичење за најљепшу дјевојку у БиХ. Очекујем јаку конкуренцију, јер биће ту присутне све најљепше дјевојке, али надам се добром пласману –  искрена је Јоксимовићева.

Поред моде, она истиче да не жели да запостави школу, јер сматра да је школовање основа, чиме год се бавили у професионалној каријери.

 – Трећи сам разред Гимназије, покушавам да избалансирам са моделингом, али морам да нагласим да професори имају разумијевање и хвала им на томе. Након средње школе највјероватније да ћу уписати дизајн, јер на тај начин моћи ћу исказати своју креативност, али и остати у свијету моде – јасна је Јоксимовићева.

Породица је стуб друштва, а без њихове подршке све би било незамисливо, а према њеним ријечима, у њиховој кући увијек једни друге бодре и подржавају у свему.

– Заједно проживљавамо успјехе, скупа се боримо да до њих и дође. До сада их је било највише у кући од стране тате, који је бивши фудбалер, а сада има своју школу фудбала. Дошао је ред и на мене. Срећни смо да је тако, јер су ме сви подржавали. Када је ту подршка, ту је и самопоуздање – рекла је Јоксимовићева.

Дочек

Анђела Јоксимовић казала је да је био посебан осјећај вратити се у Требиње гдје јој је приређен и дочек.

 –  Лијеп је осјећај када дођете након успјеха у свој град. Имала сам и дочек са ватрометом и тортом. Добила сам безброј честитки, поносна сам на Требиње и своју Херцеговину. Трудићу се да ову титулу оправдам и у будућности – навела је Јоксимовићева

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com