Mon. May 27, 2024
ћирилица /латиница

У суботу Дан отворених врата у Општини Источно Ново Сарајево

Извор: Филтер

Општина Источно Ново Сарајево организује у суботу, 12. новембра, Дан отворених врата. Грађани могу доћи на разговор без најаве у периоду од 08.00 до 11.00 часова.

“За све грађане који не стижу радним данима доћи, не знају на који начин заказати разговор или се устручавају посјетити Општинску управу, у суботу, 12. новембра организујемо Дан отворених врaта, када ћемо за разговор бити доступни ја и:- Замјеник начелника, Александар Костовић,- Начелник одјељења за просторно уређење и стамбено – комуналне послове, Александра Миловић,- Начелник одјељења за општу управу, Вања Капор, – Начелник одјељења за финансије, Славиша Влачо,- Начелник одјељења за привреду и друштвене дјелатности, Игор Ђокановић и – Начелник одјељења комуналне полиције, Милош Пандуревић”, саопштио је начелник Општине Јован Катић.

Из Општинске управе поручију да су увијек отворени и доступни за све грађане, али и свјесни да некад радна седмица није довољна да би стигли разговарати са свима, због чега и организују овај дан.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com