Mon. May 27, 2024
ћирилица /латиница

Станивуковић: Нећу бити мандатар, ПДП зрео за реформе

Извор: Глас Српске

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић рекао је да неће бити мандатар за састав нове Владе Рeпублике Српске.

– Био сам на два протеста опозиције. Појавиле су се многе шпекулације. Остајем тамо гдје јесам. Не идем нигдје. Мандатар нисам и нећу бити – рекао је Станивуковић и додао да опозиција треба да се прегрупише и настави даљу борбу.

– Прелази онај ко изгуби, а ја нисам изгубио. Довољно сам сазрео да не скачем на сваку изговорену ријеч и не коментаришем. Моји резултати показују колико вриједим – рекао је Станивуковић. 

На питање да ли остаје у ПДП-у или ће евентуално основати своју политичку партију, Станивуковић је рекао да остаје у ПДП-у и да никоме то не треба да доказује.

Станивуковић, који је и потпредсједник ПДП-а, рекао је да сви руководиоци те странке као и он сам треба да поднесу оставке.

– Странка је зрела за реформе. То треба урадити у овој години. Имаћемо сједницу Предсједништва идуће седмице и вјерујем да ћемо до краја године добити један снажнији ПДП и спремити се за изборе 2024. односно оне 2026. године – навео је Станивуковић.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com