Снага народа снага државе – СНСД мијења назив?

Извор: Срна/РТРС

Предсједник СНСД-а Милорад Додик најавио је могућност да та странка у наредном периоду промијени назив са истом скраћеницом, у Снага народа снага државе – СНСД.

– За скраћеницу СНСД ми сматрамо да је то “Снага народа, снага државе”, не само да је то назив странке. Можда ћемо чак и трагати за тим да у наредном времену промијенимо назив и да остане иста скраћеница, да се СНСД зове Снага народа снага државе – СНСД. Тако да ћемо ући у неку врсту реформе – рекао је Додик.

Додик је нагласио да је то на симболичном нивоу, али да ће свакако бити уведена нова млађа генерација.

– Ми очекујемо негдје са прољећа, најкасније јесени да ћемо имати изборни сабор и на њему ћемо значајно реконструисати и Предсједништво и Главни одбор, оцијенићемо сваки допринос на терену. Ја сам захвалан свим нашим људима који су радили. Било је неких колебљиваца, али то није утицало на резултат. Ми смо остварили историјски резултат након 18 година учешћа у власти у котинуитету. Опет смо добили највећи резултат, 42 одсто за Представнички дом је озбиљан резултат, 35-6 одсто за парламент Републике Српске исто тако – истакао је Додик.

Filter 2019