Проф. др Цвијановић: У плану увођење нове методе лијечења

Извор: Филтер

Проф. др Владо Цвијановић, специјалиста грудне хирургије, био је први доктор у Србији који је увео минималну инвазивну дијагностичку процедуру, која је најсавременија у било ком торокално хируршком центру.

Проф. др Цвијановић у Болницу „Србија“ долази као спољни сарадник протекле три године и консултант је доктора Ненада Ждрала, специјалисте грудне хирургије у Болници “Србија”..

„Вјерујем у доктора Ждрала који је обучен, школован и који је капацитет за једног комплетног грудног хирурга. Намјеравамо да уведемо и у Болници „Србија“ минималну инвазивну методу чиме би била заокружена цјелина нашег оперативног ангажмана“, истакао је проф. др Цвијановић.

Проф. др Владо Цвијановић, поводом одржаног симпозијума у Болници “Србија”, додао је да је посебно срећан што је учествовао на овом научном скупу и дао свој допринос.

„Позив за учешће на симпозијуму у организацији Болнице „Србија“ прихватио сам са радошћу, јер ми је прошлогодишњи поводом стогодишњице Болнице остао у прелијепом сјећању. Лијепо се осјећам као дио људи који доприносе развоју ове установе“, нагласио је проф. др Цвијановић.

„Долазим са ентузијазмом и великом подршком руководећег кадра ове болнице. Заиста сам овдје доживио много лијепих тренутака и елан који нас не напушта је вриједан поштовања“, закључио је проф. др Цвијановић, наводе из Болнице “Србија”.

Filter 2019