Mon. May 20, 2024
ћирилица /latinica

Poziv sportskim klubovima da dostave zahtjev za dodjelu sredstava iz budžeta

Izvor: Srna

Opština Istočno Novo Sarajevo uputila je poziv sportskim klubovima i udruženjima da dostave izvještaj o radu za ovu godinu i popunjene upitnike s ciljem sagledavanja situacije u sportu u ovoj lokalnoj zajednici, te planiranja budžetskih sredstava za 2023. godinu.

Rok za preuzimanje obrazaca je 30. novembar, a rok za predaju 9. decembar, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine Istočno Novo Sarajevo.

Obrasci zahtjeva za dodjelu sredstava i za pravdanje utrošenih sredstava mogu se preuzeti u opštinskom Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti.

Klubovi koji ne dostave potreban zahtjev i obrasce za dodjelu sredstava, kao i oni koji ne dostave dokumentaciju za pravdanje utrošenih sredstava iz prethodne godine, neće ući u razmatranje za raspored sredstava za 2023. godinu.

Ovo se ne odnosi na klubove koji su do sada dostavili izvještaje.

Detaljne informacije zainteresovani mogu da dobiju putem telefona 057/320-601, Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti opštine Istočno Novo Sarajevo.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com