Mon. May 27, 2024
ћирилица /латиница

Позив спортским клубовима да доставе захтјев за додјелу средстава из буџета

Извор: Срна

Општина Источно Ново Сарајево упутила је позив спортским клубовима и удружењима да доставе извјештај о раду за ову годину и попуњене упитнике с циљем сагледавања ситуације у спорту у овој локалној заједници, те планирања буџетских средстава за 2023. годину.

Рок за преузимање образаца је 30. новембар, а рок за предају 9. децембар, објављено је на званичној страници општине Источно Ново Сарајево.

Обрасци захтјева за додјелу средстава и за правдање утрошених средстава могу се преузети у општинском Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности.

Клубови који не доставе потребан захтјев и обрасце за додјелу средстава, као и они који не доставе документацију за правдање утрошених средстава из претходне године, неће ући у разматрање за распоред средстава за 2023. годину.

Ово се не односи на клубове који су до сада доставили извјештаје.

Детаљне информације заинтересовани могу да добију путем телефона 057/320-601, Одјељење за привреду и друштвене дјелатности општине Источно Ново Сарајево.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com