Наредна три дана хладно са кишом, на планинама са снијегом

Извор: Срна

У Републици Српској ће наредна три дана бити облачно и хладно вријеме са повременом слабом кишом, а на планинама ће падати слаб снијег, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Облачно и хладно, уз слаб мраз биће суутра ујутро, а током дана понегдје у вишим крајевима могуће је повремено провијавање снијега, док ће у нижим крајевима падати слаба киша.

У Херцеговини ће бити промјенљиво са краћим сунчаним периодима.

Дуваће слаб вјетар, претежно сјевероисточни или промјенљивих смјерова.

Јутарња температура ваздуха од минуст три до три, на југу до пет, у вишим предјелима од минус пет, а највиша дневна од три до седам, на југу до 11, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових.

Посљедњи дан новембра, у сриједу, као и први дан децембра у четвртак биће тмурни и хладни повремено са падавинама, слабом кишом у нижим крајевима, а слабим снијегом на планинама.

Јутарња температура ваздуха у сриједу, 30. новембра, од минус два до три, на југу до пет, у вишим предјелима од минус пет, а највиша дневна од три до седам, на југу до 10, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових.

У четвртак, 1. децембра, јутарња температура ваздуха од минус два до три, на југу до пет, у вишим предјелима од минус три, а највиша дневна од три до седам, а на југу до 10, у вишим предјелима од три степена Целзијусова.

Filter 2019