Sat. Apr 20, 2024
ћирилица /латиница

Лука Бојовић депортован у Београд

Фото: Курир

Извор: Новости, Танјуг

Лука Бојовић послије 10 година стигао је у Београд из Шпаније.

Против Бојовића се у Србији не води ниједан судски поступак, нити има потјерницу. Практично, по доласку он је за домаће правосудне органе слободан човјек.

Адвокат Боривоје Боровић, некадашњи Бојовићев бранилац, рекао је за Танјуг да је Лука Бојовић прошао процедуру идентификације на аеродрому.

Боровић наводи и да је Бојовићу све сређено што се тиче докумената, као и да је напустио аеродром и отишао кући.

Обавио је разговор са полицијом, односно прошао процедуру идентификације, рекао је адвокат Боровић који није желео да износи друге детаље.Бојовић је ухапшен у Валенсији тако што је праћена његова супруга. У Шпанији је 2014. године осуђен на 18 година затвора због организованог криминала, али му се у казну рачунају и претходне двије године, које је провео у притвору.

Бојовић је ухапшен у Валенсији 2012. тако што је праћена његова супруга. У Шпанији је 2014. године осуђен на 18 година затвора због организованог криминала, али му се у казну рачунају и претходне двије године, које је провео у притвору.

За фалсификовање исправа изречено му је три године затвора, за злочиначко удруживање пет, а за посједовање оружја десет година робије, преносе Новости.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com