Кажњен бахати возач који је снимљен на путу Сарајево-Трново (ВИДЕО)

Извор: ФИЛТЕР

Портал crna-hronika.info објавио је јуче снимак на коме се види да је један возач направио озбиљне прекршаје угрозивши свој и животе осталих возача.

Снимак је направљен на магистралном путу Сарајево-Трново, а поменути возач кретао се из смјера Трнова. Прекршаји су забиљежени у близини моста у Војковићима.

Kао што се види на снимку, возач трактора се укључује на наведени пут те прави колону возила иза себе. Несавјесни возач сивог путничког моторног возила марке Голф 5 почео је претицати колону возила, те замало ударио у путночко возило марке Голф 2 који је почео претицати друго возило. Након неколико секунди, возач Голф-а 5 је покушао извршити претицање возила на раскрници али није успио. Затим је извршио претицање на пуној линији, те улетио у “маказе” са путничким возилом марке Шкода која је долазила из супротног смјера.

Брза реакција Полицијске управе Источно Сарајево

Обратили смо се Полицијској управи Источно Сарајево са питањем може ли полиција санкционисати овакву вожњу и добили одговор да је возач Голф-а 5 већ кажњен.

Како су за портал Филтер потврдили из ПУ Источно Сарајево, прекршаји су забиљежени камерама које су дио сестема видео надзора МУП-а Републике Српске.

“Полицијски службеници су увидом у видео надзор 13. новембра констатовали прекршај на магистралном путу М1-111 у Равногорској улици у мјесту Војковићи, општина Источна Илиџа. У питању је прекршај “Претицање у непрегледној кривини” од стране путничког аутомобила Голф 5″, рекли су из Полицијске управе Источно Сарајево у изјави за портал Филтер.

Власник аутомобила је особа иницијала А.К из Хаџића, а прекршајни налог послат је путем поште.

Filter 2019