Sun. Nov 27, 2022
ћирилица /латиница

“И ти одлучујеш”- отворен нови позив за 2023. годину

Извор: Филтер

Крајем 2021. године Општинска управа Источно Ново Сарајево покренула је иницијативу под називом “И ти одлучујеш”, путем које су жељели омогућити грађанима да дају своје приједлоге и сугестије за радове у овој општини. Циљ је био квалитетно планирања расподјеле буџетских средстава за 2022. годину и планирања реализације пројеката који су неопходни у овој локалној заједници.

Пристигло је 30 приједлога, а објављен је извјештај о реализацији, гдје је видљиво да је 60% приједлога већ реализовано или је у току реализација, а осталих 40% ће бити размотрено и/или планирано у наредним годинама, у складу са сложености реализације.

“Да бисмо наставили праксу која се показала одличном, отварамо нови позив за 2023. годину! Расвјета, канализација, уређење и/или санација саобраћајница, озелењавање, изградња игралишта, паркова, постављање мобилијара или други конкретни пројекти који могу допринијети квалитету живота у насељу у којем живите су добродошли и охрабрујемо вас да их доставите”, саопштили су из општине Источно Ново Сарајево.

Приједлози, који садрже детаљне податке о идеји, локацији и неопходним корацима могу се доставити на Протокол Општине, путем поште или на адресу електронске поште info@opstinains.net са назнаком “И ти одлучујеш!” најкасније до 11. новембра 2022. године до 15 часова.

Filter 2019