Sun. Nov 27, 2022
ћирилица /латиница

Здравље прије свега: „CENTRALMED” нуди различите лабораторијске анализе

Извор: ФИЛТЕР

Превентивне или дијагностичке лабораторијске анализе? Ви бирате а у „CENTRALMED” лабораторији нуде неколико пакета анализа у зависности од узраста, пола и стања организма.

Лабораторија се налази у Источном Новом Сарајеву, у улици Прве сарајевске бригаде, број 10. У простору који је опремљен најсавременијом опремом за све врсте лабораторијских анализа, дочекаће вас стручно и љубазно особље.

У понуди су пакети за труднице и дјецу, хормони штитне жлијезде, комплетна крвна слика, преглед урина али и посебно креирани пакети.

Постоје околности у којима нисте у могућности доћи у лабораторију, а желите провјерити стање организма. Стога је у „CENTRALMED” лабораторији додатна услуга бесплатан долазак на адресу од понедјељка до суботе.

„ CENTRALMED” лабораторија је партнер програма погодности за пензионере са мјестом пребивалишта на територији општине Источно Ново Сарајево. То значи да сви корисници сениорске картице овдје имају попуст од 15 % на све лабораторијске услуге, те бесплатно мјерење шећера у крви.

Без чекања и претходног заказивања посјетите пословнице „CENTRALMED” лабораторије и брините о свом здрављу.

ПОСЛОВНИЦА ПАЛЕ
Младена Тодоровића 12
+387 65 024 402
info@centralmed.info

ПОСЛОВНИЦА ИСТОЧНО САРАЈЕВО
Прве сарајевске бригаде 10
+387 65 330 230
lab@centralmed.info

О цијенама, тренутним акцијама и свим услугама можете се информисати и на друштвеним мрежама инстаргам и фејсбук.

Инстаргам: centralmed_laboratorija
Фејсбук: ZU Centralmed

Filter 2019