Tue. Nov 29, 2022
ћирилица /латиница

Договорена сарадња са докторима из Универзитетског клиничког центра Републике Српске

Извор: Филтер

Руководство Болнице „Србија“ договорило је сарадњу са Универзитетским клиничким центром Бања Лука о доласку доктора из конзервативних грана медицине, гастроентерологије, кардиологије, реуматологије и нефрологије.

“Ово је још један доказ да ЈЗУ Болница „Србија“ Источно Сарајево континуирано ради на унапређењу квалитета својих услуга, а све у сврху задовољства наших пацијената”, саопштено је из Болнице.

С обзиром на то да постоји велико интересовање и потреба за услугама из области гастроентерологије, сарадња је договорена са др Павлом Арамбашићем, др Ренатом Тамбурић и др Младеном Ђурђевићем, који су супспецијалисти гастроентерологије са хепатологијом.

Доктори ће у Болницу “Србија” долазити два пута мјесечно.

Др Арамбашић је запослен од 3. јануара 2012. године у УKЦ Републике Српске на Kлиници за унутрашње болести, Одјељење гастроентерологије са хепатологијом.

Специјализација из гастроентерологије са хепатологијом додјељења му је 2014. године, коју је успјешно завршио положеним супспецијалистичким испитом 2020. године.

Др Тамбурић запослена је у УKЦ Републике Српске од 2012. године.

Специјализацију из интерне медицине завршила је 2017. године, а супспецијализацију из гастроентерологије са хепатологијом 2019. године.

Др Ђурђевић је од 11. јуна 2012. године запослен у УKЦ Републике Српске и распоређен као доктор медицине на Kлиници за унутрашње болести, Одјељење гастроентерологије и хепатологије.

Супспецијалистички испит из гастроентерологије са хепатологијом положио је 2020. године.

Др Арамбашић, Тамбурић и Ђурђевић активно су учествовали на већини конгреса и симпозија гастроентеролога и хепатолога, као и школа ендоскопије, како у земљи тако и у иностранству. Свакодневно у свом раду изводе све рутинске методе у гастроентеролошкој и хепатолошкој дијагностици, ултрасонографија абдомена, езофагогастродуоденоскопија и колоноскопија, као и високоспецијализоване интервентне ендоскопске процедуре.

Др Арамбашић и др Тамбурић долазе у Болницу “Србија” 25. новембра гдје ће обављати констултативне и амбулантне прегледе пацијената, гастроскопије и колоноскопије.

О термину прегледа, пацијенти ће бити накнадно обавјештени.

Пацијенти прегледе могу заказати на број телефона 057/325-300-локал 399 и 409 и 057/325-340 са нагласком да се заказују код др Арамбашића и др Тамбурић.

Filter 2019