Sun. Nov 27, 2022
ћирилица /латиница

Сарадња општина Источно Ново Сарајево и Ново Сарајево примјер добрих комшијских односа

Извор: Филтер

Делегација општине Ново Сарајево, предвођена начелником др. Хасаном Тановићем, боравила је данас у узвратној посјети општини Источно Ново Сарајево. Како је саопштено, разговарано је о заједничком рјешавању проблема са којима се сусрећу становници који живе на граници између ове двије општине.

“Разговарано је о водоснабдијевању, отпадним водама, уз посебан нагласак на проблеме саобраћајне инфраструктуре. Један од највећих проблема, који је делегација општине Ново Сарајево данас предочила руководству општине Источно Ново Сарајево јесте клизиште у насељу Храсно Брдо”, саопштено је из Општине Источно Ново Сарајево.

Данашњом посјетом настављен је међуопштински дијалог и сарадња започета у оквиру пројекта „Активизам, ангажман и одговорна рјешења“ (МАКЕРС), којег имплементира UNDP уз подршку Porticus фондације.

“Сарадња између општина Источно Ново Сарајево и Ново Сарајево примјер је добрих комшијских односа, и биће настављена и у наредном периоду са циљем стварања бољих животних услова за грађане сусједних општина”, поручили су из Општине Источно Ново Сарајево.

Filter 2019