Sun. Dec 4, 2022
ћирилица /latinica

Radonja novi specijalista otorinolaringologije u Bolnici “Srbija”

Izvor: Filter

Specijalistički tim Odjeljenja za otorinolaringoliju i cervikofacijalnu hirurgiju Bolnice “Srbija” dobio je još jednog specijalistu, doktora Milana Radonju.

Dr Milan Radonja završio je Medicinski fakultet Univerziteta u Sarajevu 2015. godine. U Bolnici “Srbija” zaposlen je od 2018. godine, kada upisuje i specijalističke studije iz otorinolaringologije na Medicinskom fakultetu u Foči. Član je Udruženja Društva doktora Republike Srpske, Udruženja otorinolaringologa Republike Srpske, Udruženja laringologa Srbije, Udruženja mladih otorinolaringologa Srbije.

Za vrijeme specijalističkih studija radio je i edukovao se u Bolnici “Srbija”, Univerzitetskoj Bolnici Foča i Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

Dr Radonja je izrazio veliko zadovoljstvo što će moći svoju karijeru da gradi u Bolnici “Srbija” i svojim znanjem, vještinama i konstantnim stručnim usavršavanjem pruži svojim sugrađanima najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu.

Odjeljenje za ORL i CFH pruža ambulantne specijalističko – konsultativne preglede, usluge dijagnostike i hirurško liječenje kompletnog sekundarnog i većeg dijela tercijarnog nivoa zdravstvene zaštite, kao i hirurško liječenje oboljenja štitne žlijezde.

“Dr Radonja će ambulantne preglede obavljati svakog petka.
Za pregled otorinolaringologa potrebna vam je uputnica porodičnog ljekara, a naručiti se možete svaki radni dan u periodu od 7. 00 do 14. 30 časova na broj telefona 057/325-300, lokal 347″, saopštili su iz Bolnice “Srbija”.

Filter 2019