Радоња нови специјалиста оториноларингологије у Болници “Србија”

Извор: Филтер

Специјалистички тим Одјељења за оториноларинголију и цервикофацијалну хирургију Болнице “Србија” добио је још једног специјалисту, доктора Милана Радоњу.

Др Милан Радоња завршио је Медицински факултет Универзитета у Сарајеву 2015. године. У Болници “Србија” запослен је од 2018. године, када уписује и специјалистичке студије из оториноларингологије на Медицинском факултету у Фочи. Члан је Удружења Друштва доктора Републике Српске, Удружења оториноларинголога Републике Српске, Удружења ларинголога Србије, Удружења младих оториноларинголога Србије.

За вријеме специјалистичких студија радио је и едуковао се у Болници “Србија”, Универзитетској Болници Фоча и Kлиничком центру Србије у Београду.

Др Радоња је изразио велико задовољство што ће моћи своју каријеру да гради у Болници “Србија” и својим знањем, вјештинама и константним стручним усавршавањем пружи својим суграђанима најквалитетнију здравствену заштиту.

Одјељење за ОРЛ и ЦФХ пружа амбулантне специјалистичко – консултативне прегледе, услуге дијагностике и хируршко лијечење комплетног секундарног и већег дијела терцијарног нивоа здравствене заштите, као и хируршко лијечење обољења штитне жлијезде.

“Др Радоња ће амбулантне прегледе обављати сваког петка.
За преглед оториноларинголога потребна вам је упутница породичног љекара, а наручити се можете сваки радни дан у периоду од 7. 00 до 14. 30 часова на број телефона 057/325-300, локал 347″, саопштили су из Болнице “Србија”.

Filter 2019