Sun. Nov 27, 2022
ћирилица /latinica

Pošte Srpske predstavile novu uslugu: Građanima dostupna mobilna aplikacija za plaćanje računa

Izvor: Glas Srpske

Prateći digitalne trendove i sve veće interesovanje korisnika za onlajn plaćanjem, Pošte Srpske prva su poštanska kompanija u BiH koja je građanima omogućila plaćanje računa putem mobilne aplikacije koja je nastala pod brendom ePošteSrpske i sloganom Pošta za sva vremena.

Ova mobilna aplikacija dostupna je za Android i IOS operativne sisteme a korisnicima omogućava najjednostavniji način plaćanja režijskih računa, te daje uvid u mjesečne troškove.

Direktor preduzeća Pošte Srpske Miladin Radović rekao je da će ova kompanija nastaviti proces digitalizacije poštanskih usluga i unapređenja poslovnih procesa unutar kompanije s ciljem liderskog pozicioniranja među poštanskim operaterima u BiH.

“Pošte Srpske su društveno odgovorno i angažovano preduzeće, koje u svim nastojanjima poboljšanja  kvaliteta rada i pružanja usluga u prvi plan stavlja svoje korisnike. Kao što vodimo računa o svojim zaposlenima, kreirajući pozitivan radni ambijent, tako uslove rada i pružanja usluga prilagođavamo novim trendovima i unapređujemo poštanske usluge kako bismo zadovoljili najrazličitije zahtjeve i potrebe naših korisnika u vremenu digitalizacije”, rekao je Radović.

Aplikaciju ePošteSrpske građani mogu preuzeti besplatno na Play i App Store-u, a više informacija o registraciji i aktivaciji na sajtu preduzeća www.postesrpske.com

Filter 2019