Поново ради Славија Инфо!

Извор: Филтер

На одушевљење навијача Славије, као и спортских колектива плаво-бијеле породице, са радом је поново почео Славија Инфо, медиј који информише славијаше о резултатима најомиљенијег им тима.

Славија Инфо је почео са радом 27. априла 2010. године, да би из финансијских разлога престао са радoм у мају 2015. године. Прије два мјесеца група заљубљеника у Славију је поново оживјела страницу и појачала Славија инфо тим.

Кренуло се од почетка, са још већим жаром. Поново се читају извјештаји и најаве утакмица. Спортисти Славије су поново у медијском небу, предствљени на начин како се то у најозбиљним клубовима Европе ради. Сваки догађај је пропраћен квалитетном графиком и фото галеријом. Момци који воде Славија Инфо све раде из чисте љубави, што даје посебну драж овој страници.

Осим тренутних догађаја, пажња ће се посветити и славној прошлости клуба, у рубрици Славија инфо времеплов, у којој ће се представити историја клуба. Ово је посебно битно, јер најмлађи становници нашег града морају да упознају историју клуба који је најстарији у Републици Српској.

Славија инфо тим је скуп прве генерације Соколова, који имају у плану и навијачку презентацију клуба кроз сувенире и разна друга представљања.

Опрема са којом тренутно располажу ови ентузијасти је оскудна, мада и са њом раде фантастичне ствари. У плану је покретање велике акције куповине професионалног фото-апарата, за почетак, од којег би највише користи имали сами спортисти. Надају се да ће наићи на разумјевање како општинских и градске власти, тако и приватних предузетника, кроз партнерство и рекламирање на Славија Инфу.

Filter 2019