Wed. Nov 30, 2022
ћирилица /latinica

Od ponedjeljka “Dani otvorenih vrata“ u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo

Foto: Matična biblioteka Istočno Sarajevo

Izvor: Srna

Matična biblioteka Istočno Sarajevo, organizovaće od ponedjeljka do petka, od 10. do 14. oktobra, „Dane otvorenih vrata“, s’ ciljem upoznavanja javnosti o značaju biblioteka u procesu cjeloživotnog učenja.

Tokom „Dana otvorenih vrata“, koji se organizuje povodom 9. oktobra – Dana bibliotekara Republike Srpske, biće organizovan cjelodnevni rad sa korisnicima i upis po promotivnoj cijeni od pet KM, dok će za penzionere biti besplatan, najavljeno je iz Matične biblioteke.

Iz ove ustanove naglašavaju da na ovaj način žele približiti svoje službe i usluge, upoznati javnost sa aktivnostima Biblioteke, te njenom ulogom u kulturnom i naučnom životu grada Istočno Sarajevo.

Tokom „Dana otvorenih vrata“ Matičnu biblioteku će posjetiti učenici srednjih škola iz Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže.

„Pozivamo vas da posjetite Matičnu biblioteku tokom `Dana otvorenih vrata` i na taj način ukažete na značaj biblioteke za obrazovanje i kulturu u našem gradu. Slobodni ste da to uradite bilo kad u toku naredne sedmice, a posjetu možete dogovoriti mejlom ili telefonom“, poručuju iz biblioteke.

Filter 2019