Sun. Dec 4, 2022
ћирилица /latinica

Ispraćaj u penziju prim. dr Milorada Šupića

Izvor: Filter

Prim. dr Milorad Šupić, specijalista opšte hirurgije nakon 39 godina radnog staža odlazi u penziju.

Milorad Šupić je rođen 10. oktobra 1957. godine u Sokocu, gdje je završio osnovnu školu i Gimnaziju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Sarajevu 1987. godine. Svoj radni staž započeo je u Domu zdravlja Prnjavor kao ljekar opšte praske, a dalji rad nastavio u Domu zdravlja Sokolac, a zatim u Vojnoj bolnici Sokolac za vrijeme ratnih dešavanja u Bosni i Hercegovini. Specijalistički ispit iz oblasti Opšte hirurgije položio je u Beogradu 1997. godine. Doktor Milorad Šupić zaposlen je u Bolnici “Srbija” od 2003. godine, a od 2019. godine bio je na mjestu načelnika Odjeljenja hirurških disciplina.

Sertifikovani je ljekar iz oblasti laparoskopske hirurgije, a usavršavanje i edukaciju iz oblasti Onkološke hirurgije dojke završio je 2007. godine na Institutu za onkologiju u Beogradu.

Direktor Bolnice “Srbija” Nebojša Šešlija je istakao da je dr Šupić ostvario značajne rezultate tokom svog višegodišnjeg rada i da će se znatno osjetiti odlazak u penziju čovjeka koji je bio najbolji primjer u obavljanju svog posla i prenošenju znanja i vještina na mlađe generacije.

On je dodao da će dr Šupić, zbog specifičnosti poslova koje je obavljao, i dalje biti saradnik Bolnice “Srbija” i pružati usluge pacijentima iz oblasti u kojima je prepoznatljiv sve ovo vrijeme, naročito u oblasti hirurgije dojke.

“Tokom svog rada isticao se požrtvovanošću, kolegijalnošću, plemenitim odnosom prema pacijentima. Bolnica “Srbija” je zahvalna što je ovako veliki stručnjak unaprijedio rad bolnice i dao nemjerljiv doprinos u kvalitetu pružanja usluga. Želimo mu da dugo uživa u penzionerskim danima”, istakao je Šešlija.

Filter 2019