Wed. Nov 30, 2022
ћирилица /латиница

Испраћај у пензију прим. др Милорада Шупића

Извор: Филтер

Прим. др Милорад Шупић, специјалиста опште хирургије након 39 година радног стажа одлази у пензију.

Милорад Шупић је рођен 10. октобра 1957. године у Сокоцу, гдје је завршио основну школу и Гимназију. Дипломирао је на Медицинском факултету у Сарајеву 1987. године. Свој радни стаж започео је у Дому здравља Прњавор као љекар опште праске, а даљи рад наставио у Дому здравља Соколац, а затим у Војној болници Соколац за вријеме ратних дешавања у Босни и Херцеговини. Специјалистички испит из области Опште хирургије положио је у Београду 1997. године. Доктор Милорад Шупић запослен је у Болници “Србија” од 2003. године, а од 2019. године био је на мјесту начелника Одјељења хируршких дисциплина.

Сертификовани је љекар из области лапароскопске хирургије, а усавршавање и едукацију из области Онколошке хирургије дојке завршио је 2007. године на Институту за онкологију у Београду.

Директор Болнице “Србија” Небојша Шешлија је истакао да је др Шупић остварио значајне резултате током свог вишегодишњег рада и да ће се знатно осјетити одлазак у пензију човјека који је био најбољи примјер у обављању свог посла и преношењу знања и вјештина на млађе генерације.

Oн је додао да ће др Шупић, због специфичности послова које је обављао, и даље бити сарадник Болнице “Србија” и пружати услуге пацијентима из области у којима је препознатљив све ово вријеме, нарочито у области хирургије дојке.

“Током свог рада истицао се пожртвованошћу, колегијалношћу, племенитим односом према пацијентима. Болница “Србија” је захвална што је овако велики стручњак унаприједио рад болнице и дао немјерљив допринос у квалитету пружања услуга. Желимо му да дуго ужива у пензионерским данима”, истакао је Шешлија.

Filter 2019