Аида и Оливера представљају приручник за труднице и маме

Извор: Филтер

Аида Олевић Маљевић, главна и одговорна уредница магазина „Љепота и Здравље“ и Оливера Лопатић, главна уредница портала „Mamacom&ја“ покренуле су заједнички пројекат – интересантан приручник за труднице и маме.

Магазин „Љепота и Здравље“ успјешно послује већ 15 година са истом посвећеношћу и љубављу, пружајући својим читатељкама информације о здравом животу, смјернице о љепоти и доносећи савјете стручњака за превенцију психофизичког здравља.

Портал „Mamacom&ja“ своје пословање базира на онлајн едукативним садржајима за труднице и маме, залажући се за правовремену едукацију, освјешћивање одговорности и позивање на системске друштвене промјене, са крајњим циљем помоћи и подршке будућим мамама и породиљама.

Удруженим снагама, магазин и портал, креирају потпуно нове вриједности за читатељке. Ријеч је о подстицајном приручнику за труднице и новопечене маме, који излази три пута годишње уз „Љепоту и Здравље“.

Вођене сазнањем да свака нова мама пролази повремено кроз потешкоће при прилагођавању свом новом животу и да се бори са осјећајем усамљености, ауторке садржајно предочавају свакој да није сама, обједињујући стручне смјернице за превазилажење потешкоћа, као и подсјетник да временом постаје све боље и љепше.

„Наша заједничка мисија је да креирамо садржај који његује женску интиуцију у периоду трудноће и постартума, наглашавајући важност досљедног ажурирања приоритета сходно новим улогама и ослушкивање својих потреба, уз дозволу себи на грешку и прилику да у новим околностима, уз стручне садржаје, постанемо боља верзија себе“, нагласиле су уреднице приликом најављивања првог броја, који се на киосцима може наћи од овог октобра.

Ако трагате за заиста аутентичним штивом које се односи на подршку женама, те се желите информисати о будућим активностима и пројектима, сада је право вријеме да је посјетите адресе www.mamacomja.com и www.ljepotaizdravlje.ba.

Filter 2019