Sun. Nov 27, 2022
ћирилица /латиница

Чубриловић: Видљив развој Пала

Извор: Срна

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић рекао је данас да је општина Пале локална заједница која се видљиво развија, те истакао да је томе допринијела и добра сарадња републичких и општинских органа.
Он каже да је задовољство доћи у посјету општини Пале гдје је стање сређено, а општинско руководство зна шта су циљеви и обавезе.

“Овде скупштина и руководство функционише на примјерен начин гдје би и други могли да се угледају у ту компактност унутар скупштинских структура. Сарадња са Владом Републике Српске са Народном скупштином Српске увијек даје позитивне ефекте”, изјавио је Чубриловић новинарима на Палама након састанка са начелником ове општине Бошком Југовић.

Чубриловић је истакао да су током састанка разматрана и актуелна питања.

Начелник општине Пале Бошко Југовић рекао је да је са Чубриловићем разговарао о законодавни питањима, те састанак оцијенио као конструктиван.

“Данас смо разговарали о законодавним питањима, односно о начину на који ради Скупштина општине Пале, о односу паљанске Скупштине са Народном скупштином Српске, али и о законима који су донесени у претходном периоду и о свему ономе што нас очекује прије и послије избора”, изјавио је Југовић новинарима.

Састанку су, осим Чубриловића и Југовића, присуствовали и замјеник начелника општине Пале Срђан Бутулија и предсједник Скупштине општине Пале Дамјан Шкипина.

Filter 2019