Wed. Sep 28, 2022
ћирилица /latinica

Prijavljene dvije krađe i prijetnja

Izvor: Filter

U  protekla 24 časa  na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su četiri krivična djela, javni red i mir narušen je jednom, a nije se dogodila nijedna saobraćajna  nezgoda.

Policijskoj stanici Istočni Stari Grad, 20. septembra prijavljeno je da  je u mjestu Knjeginac, opština Istočni Stari Grad, iz vikend kuće koja je u izgradnji otuđen građevinski materijal i namještaj.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je rad na pronalasku izvršioca krivičnog djela  „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža, 20. septembra prijavljeno je da je u ulici Nikole Tešanovića, opština Istočna Ilidža, sa parking prostora otuđen putnički automobil „Golf 2“, privatnog vlasništva.

U toku je rad na rasvjetljavanju i pronalsku izvršioca krivičnog djela „Krađa“.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža, 20. septembra prijavljeno je da lice inicijala M.M. iz Istočnog Sarajeva putem telefona upućuje poruke prijetećeg sadržaja po život lica iz Istočne Ilidže, izazvavši kod istog osjećej straha i ugroženosti sa sebe i porodicu. 

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

Filter 2019