Пријављене двије крађе и пријетња

Извор: Филтер

У  протекла 24 часа  на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су четири кривична дјела, јавни ред и мир нарушен је једном, а није се догодила ниједна саобраћајна  незгода.

Полицијској станици Источни Стари Град, 20. септембра пријављено је да  је у мјесту Књегинац, општина Источни Стари Град, из викенд куће која је у изградњи отуђен грађевински материјал и намјештај.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је рад на проналаску извршиоца кривичног дјела  „Тешка крађа“.

Полицијској станици Источна Илиџа, 20. септембра пријављено је да је у улици Николе Тешановића, општина Источна Илиџа, са паркинг простора отуђен путнички аутомобил „Golf 2“, приватног власништва.

У току је рад на расвјетљавању и проналску извршиоца кривичног дјела „Крађа“.

Полицијској станици Источна Илиџа, 20. септембра пријављено је да лице иницијала М.М. из Источног Сарајева путем телефона упућује поруке пријетећег садржаја по живот лица из Источне Илиџе, изазвавши код истог осјећеј страха и угрожености са себе и породицу. 

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је рад на документовању кривичног дјела „Угрожавање сигурности“.

Filter 2019