Wed. Sep 28, 2022
ћирилица /latinica

Predložen pritvor zbog napada na policajca na Palama

Izvor: Srna

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnijelo je Osnovom sudu na Sokocu prijedlog za određivanje pritvora muškarcu čiji su inicijali P.T. zbog sumnje da je počinio krivična djela tjelesna povreda i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Muškarac P.T. osumnjičen je da je 18. septembra u jednom ugostiteljskom objektu u opštini Pale bez ikakvog povoda prišao licu čiji su inicijali G.R, uhvatio ga za vrat i udario glavom u čelo.

Nakon toga je izašao iz ugostiteljskog objekta zajedno sa licem čiji su inicijali P.S. i počeo da viče, te da se nepristojno ponaša, nakon čega mu je policajac čiji su inicijali K.Đ. izdao naređenje da stane, ali ga je on uhvatio za vrat, počeo da davi, te ga pesnicom udario u lice, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Pritvor za P.T. je predložen zbog mogućnosti bjekstva osumnjičenost, kao i da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svjedoke, te uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo juče je saopšteno da je policija na Palama uhapsila četiri lica osumnjičena za fizički napad, nanošenje povreda, napad na službeno lice i druga krivična djela, a pronađeni su i oduzeti automobili “polo” i “be-em-ve”, vatreno oružje i 58.400 evra.

Filter 2019