Предложен притвор због напада на полицајца на Палама

Извор: Срна

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву поднијело је Основом суду на Сокоцу приједлог за одређивање притвора мушкарцу чији су иницијали П.Т. због сумње да је починио кривична дјела тјелесна повреда и напад на службено лице у вршењу службене дужности.
Мушкарац П.Т. осумњичен је да је 18. септембра у једном угоститељском објекту у општини Пале без икаквог повода пришао лицу чији су иницијали Г.Р, ухватио га за врат и ударио главом у чело.

Након тога је изашао из угоститељског објекта заједно са лицем чији су иницијали П.С. и почео да виче, те да се непристојно понаша, након чега му је полицајац чији су иницијали K.Ђ. издао наређење да стане, али га је он ухватио за врат, почео да дави, те га песницом ударио у лице, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва.

Притвор за П.Т. је предложен због могућности бјекства осумњиченост, као и да би боравком на слободи могао утицати на свједоке, те уништити, сакрити, измијенити доказе или трагове важне за кривични поступак.

Из Полицијске управе Источно Сарајево јуче је саопштено да је полиција на Палама ухапсила четири лица осумњичена за физички напад, наношење повреда, напад на службено лице и друга кривична дјела, а пронађени су и одузети аутомобили “поло” и “бе-ем-ве”, ватрено оружје и 58.400 евра.

Filter 2019